יום שלישי, 4 בנובמבר 2014

פאדג` בראוניז אגוזים שחיתות

ראש השנה קרב ובא ולא חייבים להיתקע רק על עוגות דבש תפתיעו את האורחים בעוגת שוקולד טעימה מאוד עסיסית ופרווה.

צירפתי לכם מתכון מנצח לעוגת פאד’ג בראוניז עם אגוזים ונגיעות דבש טעימה בטירוף !!

המתכון מותאם לתבנית מלבנית באורך 30 גובה 8 ס”מ.



חומרים:

אחד וחצי כוס שמן (או 180 גרם חמאה בטמפרטורת החדר לגרסה החלבית)

חצי כפית מלח

כפית תמצית וניל

קצת פחות מכוס סוכר חום

חבילת שוקולד מריר מומס

 3 ביצים מ”ס 2

8 כפות קמח תופח

כף קקאו

קצת יותר מחצי כוס אגוזים טחונים

קצת יותר מחצי כוס שוקולד צ’יפס

לגאנש:

90 גר’ שמנת מתוקה
100 גר’ שוקולד מריר או 150 גר’ שוקולד חלב לגרסה החלבית
30 גר’ חמאה בטמפרטורת החדר

15 גרם דבש

הכנת העוגה:

מקציפים שמן וסוכר במיקסר בערך דקה מוסיפים פנימה את הביצים ומקציפים 4 דקות נוספות
מחליפים לוו גיטרה ומוסיפים את השוקולד המומס ואת היבשים מערבבים עד לתערובת חלקה מעבירים לתבנית עם נייר אפיה
אופים ב 170 מעלות לא טורבו 45 דקות (בחושות לא אוהבות טורבו) עד שהעוגה ספוגית למגע וקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים


הכנת הגאנש וציפוי העוגה:

מרתיחים את השמנת והדבש
מוסיפים את השוקולד והחמאה ומערבבים
מסירים מהאש ומערבבים שוב עד להמסה מוחלטת של השוקולד והחמאה
מצפים את העוגה


בתיאבון וחג שמח.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה